lauantai 26. tammikuuta 2013

Tupatarkastus

Tänään kävimme ihmettelemässä tontilta löytyvää vanhaa rakennusta. Myyjien mukaan mökki on ollut  lähinnä saunakäytössä, mutta sitä ei ole huonon kunnon vuoksi käytetty pitkään aikaan. Vanhoista taloistahan saattaa löytyä vaikka mitä. Mitäköhän aarteita meidän talosta mahtaisi löytyä?

Noh, lähinnä löytyi paljon vanhaa romua ja kellarista edustava kokoelma homelajikkeita. Kellarin koko sinänsä oli positiivinen yllätys, koska tarvittaessahan sinne pystyy kippaamaan melkoisen määrän louhetta, joka muuten ehkä täytyisi kuljettaa kalliilla hinnalla jonnekin muualle. Vierailu myös vahvisti päätöstä olla purkamatta mitään itse - muutaman minuutin kellarissa oleskelun jälkeen keuhkot  suorastaan rukoilivat siirtymään raikkaaseen ulkoilmaan.

Jotain kivaakin löytyi. Alla olevassa kuvassa näkyvä lasten keinutuoli tulee saamaan uuden maalin pintaansa ja päätynee lastenhuoneeseen muistuttamaan paikan historiasta.
Keittiöstä löytyi komea valurautainen puuhella, joka valitettavasti ei taida kuitenkaan uuden kotimme keittiöön mahtua. Nyt olisi siis hyvä tilaisuus lunastaa moinen kapistus itselleen! Mikäli asia kiinnostaa, ota yhteyttä.
Tuvan puolelta löytyi myös komea vanha lipasto. Myös tämä huonekalu on mahdollista hankkia itselleen erittäin edulliseen hintaan.Lopuksi vielä kuva saunasta. Hieman houkuttaisi käydä heittelemässä yhdet löylyt ennen puskutraktorin saapumista paikalle, ikäänkuin kunnianosoituksena hyvin palvelleelle talolle. Valitettavasti vain hormi taitaa olla niin huonossa kunnossa, että ehkäpä on parempi olla seuraamatta A. Kiven jalanjälkiä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti