maanantai 26. toukokuuta 2014

Raksaviikko nro 8

Kahdeksas raksaviikko oli ja meni. Ylimmän kerroksen seinät on nyt ladottu puoliväliin ja LVIS putket vedetty harkkojen sisään.
Länsiseinää. Vasemmalla alhaalla ykköskerroksen keittiön ikkuna ja sen päällä yläkerran makuuhuoneen ikkuna/ovi. Oikealla olohuoneen ikkuna-aukkoa.
Perjantaina meillä piti olla seinien ontelovalu, mutta 2 pumia oli levinnyt saman päivän aikana, eikä tilalle yrittänyt isompi pumppuauto mahtunut levittämään ulokkeitaan pihaamme. Eli viikolla 8 ei päästy valamaan seiniä. Samalla piti olla myös portaiden, autokatoksen ja takapihan katoksen anturavalut, mutta nekin jäivät. Kaikille näille on siis pohjatyöt tehty ja anturamuotit valmiina paikoillaan odottamassa.
Anturamuotit paikoillaan odottamassa betonia. Etualalla sisäänkäynnin portaiden antura ja takana ulkovaraston antura.
Viime viikolla runkourakoitsijamme oli myös tehnyt valuvalmiiksi olohuoneen ison ikkuna-aukon ja eteisen oviaukon alareunat.
Olohuoneen iso ikkuna ja terassin ovi tulevat tähän päälle. 
Nyt paremmalla valuonnella seuraavaa raksaviikkoa kohti.

2 kommenttia:

  1. Onpa teillä ollut epäonnea PUMien kanssa! Toivottavasti tällä viikolla valuonni on ollut parempi! Melkein samoissa mennään, sillä meilläkin päästään perjantaina valamaan jo toista kerrosta:)

    VastaaPoista
  2. Onpas epäonnea autojen kanssa! Aika samassa aikataulussa mennään, meillä nousi ensimmäinen kerros+ontelolaatat kellarin päälle tällä viikolla, ensi viikolla on ylimmäisen kerroksen vuoro.

    VastaaPoista