sunnuntai 11. toukokuuta 2014

Raksaviikko nro 6

Kuudes raksaviikko on takana. Tämä viikko poikkesi edellisistä siten että runkaurakoitsijamme lomaili, eli runko ei varsinaisesti edistynyt. Aikataulullisesti loma osui mainiosti ontelolaattojen saumavalujen kuivumiseen ja maatöihin. Kuluneen viikon aikana on reunatäytöt tehty loppuun ja sekä varaston, autokatoksen että takapihan terassikatoksen pohjat ovat ainakin melkein valmiit. Nyt taloon pääsee sisään ilman siltaa.
Reunatäytöt ovat valmiit. Kuvassa myös kellarin ainoat ikkunat.

Talon sisällä on myös tapahtunut. Ennen lomalle lähtöään runkourakoitsijamme SJ merkitsi kellarin väliseinät paikoilleen, ja Tom Allenin miehet kävivät asentamassa kellariin lattialämmitysputket ja jakotukin teknisen tilan seinään.
Kellarin lattialämmitysputkia.


Lisäksi Tommi valoi lattiakaivoille pienet betonikakut, jotta ne pysyvät paikallaan lattiavalussa. Tommi myös askarteli kellarin porraskuiluun seinien varaan "laiturin", jotta lattia saadaan valettua. Kellarissa siis ei ole sisäänkäyntiä, joten ainoa kulkureitti kulkee ykköskerroksen kautta ja portaita ei vielä ole.

Tommin askartelema "laituri" päältä kuvattuna.

Sama rakennelma sivusta päin.Porraskuilu ja kiipeilykuilu myös peitettiin pressuilla. Jos tiistain jälkeen on tulossa sadetta pitänee käydä ostamassa ehjät pressut ettei lattiavaluun tule koloja vesipisaroista.
Pressua ja porraskuilun ikkuna-aukkoa.Ei kommentteja:

Lähetä kommentti