keskiviikko 11. syyskuuta 2013

Naapurikuulemiset aloitettu

Naapurikuulemiset aloitettiin maanantaina ja ensimmäinen allekirjoitettu lomake on saatiin samantien. Kävimme kävellen kiertämässä tontin naapurissa asuvat kuultavat ja lopuille lähtee postia tai sähköpostia.

Lähdimme kuulemiskierrokselle kauniissa aurongonpaisteessa lämpömittarin lähennellessä vielä illallakin paria kymmentä astetta. Jo ennenkuin pääsimme omalta tontilta kadulle, falskasi sylissä olleen pikkumiehemme vaippa, ja pääsimme palaamaan huoltotauolle. Pojalle toki oli vaihtovaatteet mukana, mutta itselleni ei ollut tullut mieleenkään ottaa sellaisia mukaan. Kuljin sitten märkä läntti kyljessä koko kierroksen, toivottavasti ei kovin paljoa haissut :)

Tämän jälkeen loppukierros sujui onneksi paremmin. Kaikilla naapureilla oli joku kotona vastaanottamassa paperit ja yhdestä paikasta saimme heti allekirjoitetut lomakkeet mukaamme. Ihanan lämmin vastaanotto oli naapureilla, toivottelivat vaan tervetulleiksi alueelle.

Nyt sitten vaan odotellaan loppuja lomakkeita takaisin postilla ja sähköpostilla, ja viikonloppuna käymme hakemassa lähinaapureilta heille jääneet. Toivottavasti kovin monella ei ole huomautettavaa. Jutellessa huolenaiheita tuntuivat olevan lähinnä louhinnat, paikallistien kestäminen raskasta liikennettä ja talon korkeus. Kaava kuitenkin sallii kaksikerroksisen talon ja katon korkeinkin kohta jää matalammalle kuin talon takana oleva kallio joten ei kai tässä mitään huolta pitäisi olla.

2 kommenttia:

 1. Meillä ei naapurit paljoa ottaneet kantaa taloon saati rakentamiseen.

  Naapureiden kuuleminen on kyllä hyvä tapa päästä vähän jututtamaan uusia naapureita. Muuten tutustuminen saattaisi käydä vähän hitaammin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulemiskierroksessa tosiaan parasta antia oli nähdä minkälaisia ihmisiä siellä tulevassa naapurissa asuukaan. Meillä kaikki naapurit olivat mukavia ja nyt kun yksi kuulemislomake on enää saamatta takaisin ei kenelläkään ole ollut huomauttamista suunnitelmista.

   Poista