tiistai 8. lokakuuta 2013

Lupa on (joskus) tulossa!

Saimme vihdoin (lähes 2 kuukauden odotuksen jälkeen) arvion rakennuslupamme päätöspäivämäärästä. Arvion mukaan lupa olisi tulossa vielä tämän kuun puolella! Arviot saattavat tietysti vielä muuttua mutta positiivinen uutinen meille on jo se että lupa-asiassa jotain ihan oikeasti on tapahtumassa. Toivottavasti odotus vielä palkitaan...

3 kommenttia:

 1. Samanlaisissa tunnelmissa täälläkin. Viime viikolla tuli kuluneeksi 2 kuukautta luvan jättämisestä. Olin yhteydessä virastoon, jossa se luvattiin meille maanantaiksi. No ei ole kuulunut. Tänään soitettiin taas, ehkä viikon kuluttua saadaan. Huokaus...Ehdin jo blogissakin asiaa "hehkuttamaan". Opinpahan kantapään kautta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Me emme ole uskaltaneet virastoon soitella vaan pääsuunnittelijamme hoitaa kaiken yhteydenpidon sinnepäin.

   Toivottavasti teidän lupanne tulee pian, odottelu ja epätietoisuus on ikävää. Onko teille annettu virallista arviota päätöspäivämäärästä esim. luvan jättämisen tai lupatunnuksen saamisen yhteydessä?

   Meillä näyttää lupa-asiat tänään jo ihan erilaiselta taas kuin eilen, tälläkin kertaa positiivsessa mielessä, mutta enpä uskalla hehkuttaa liikaa ennenkuin asia varmistuu. Jännittäviä hetkiä siis elellään.

   Poista
 2. Meidän pääsuunnittelija ei valitettavasti halua soitella virastoon kun hänellä on monta lupaa vireillä, joten oli pakko tarttua itse luuriin. Meille sanottiin alunperin, että luvan saamiseen menee 8 viikkoa. Ei ihan toteutunut tuo, mutta eilinen toi taas toivoa. Meitä jännittää tämä tuleva talvirakentaminen, onkohan ihan hullua aloittaa tähän aikaan? Ehkä tuo kivi ei kuitenkaan materiaalina ole niin kriittistä, mene ja tiedä.

  VastaaPoista