sunnuntai 20. lokakuuta 2013

Louhetta tarjolla!

Käytiin tänään tontilla nostelemassa loput romut peräkärryyn ennen kaivurin saapumista. Kun tilaa jäi hieman yli, päätimme tehdä täsmäiskun viereiseen metsikköön ja kerätä suurimmat roinat sieltäkin pois. On suorastaan käsittämätöntä mitä kaikkea ihmiset saavat kylvettyä muutaman neliömetrin alueelle. Ja älkää kysykö mikä/kuka tuo oikeanpuoleinen kaveri oikein on :-)

Sitten tämän jutun varsinaiseen aiheeseen. Maanrakennustyöt alkavat reilun viikon päästä, ja tämähän tarkoittaa kalliotontin kohdalla armotonta louhintaspektaakkelia. Louhetta on tulossa noin tuhat kiintokuutiota (useammalta perheeltä tosin), joten ihan muutamalla rekka-autollisella emme tästä selviä.

Hieman nihkeästä maineestaan huolimatta louhe ei kuitenkaan ole pelkkä kuluerä, vaan sitä voi hyödyntää mitä erilaisimpiin tarkoituksiin, kuten aitoihin, tukimuureihin, pengerryksiin, täyttöihin, koristeeksi, jne. 


Aivan kaikkea emme omalla tontillamme kuitenkaan pysty käyttämään, joten muutaman viikon kuluttua olisi isompia ja pienempiä murikoita tarjolla. Louhos sijaitsee Espoossa hyvien kulkuyhteyksien päässä. Hintaa emme louheesta peri, joten maksat vain kuljetuskustannukset. Mikäli kiinnostaa, ota yhteyttä joko palautelaatikon kautta tai sähköpostitse villavertikaali@gmail.com

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti