torstai 15. elokuuta 2013

Rakennuslupahakemus jätetty!

Kuten otsikosta näkyy, rakennuslupahakemus lähti eilen sähkösesti Espoon rakennusvalvonnalle. Yksi etappi takana päin ja monta monta edessä. Eiväthän ne kuvat ikinä täysin valmiit ole, juuri mietin pitäisikö tikkaat siirtää talon pohjoispuolelta eteläpuolelle, mutta onneksi sähköinen lupapalvelu mahdollistaa lupakuvien päivittämisen lupaprosessin aikana. Pisteet siitä Espoolle! Pohjat ja julkisivut tulevat varmaankin jossain vaiheessa näkyville omalle sivulleen kunhan saamme ne muutettua lukijaystävälliseen muotoon.

Seuraavaksi olisi sitten vuorossa naapurikuulemiset. Virallisella naapurikuulemislistalla on vajaa kymmenen naapuria, joista osa on taloyhtiöitä ja perikuntia, joten kuulemisten valmistuminen saattaa hieman kestää. Virallista arviota lupapäätöksen ajankohdasta emme ole vielä saaneet mutta omissa toiveissamme olemme ajatelleet lokakuun puoliväliä. Sitä ennen tuskin saamme päätöstä, emmekä yllättyisi vaikka aikataulu venyisi marraskuulle.

4 kommenttia:

 1. Poikkeaako talo jotenkin kaavasta vai miksi naapurit pitää kuulla? Muutenhan tiedotus riittää ja se on nopeasti itse tehty. Kirje postiin vaan että rakennuslupa jätetty silloinjasilloin. Listan saa kaupungilta.

  Eikai ne espoossakaan edes nyt ihan niin tarkkoja voi olla että talotikkaiden paikoista tms murisevat. Itsellä niitä ei edes ollut koko kuvissa. Lisäksi olen muutellut mm ikkuna kokoja ja paikkoja, oviaukkojen paikkoja ja kokoja, väliseiniä, terassia yms rakentamisen yhteydessä. Vantaalla ei ongelmia kunhan pysytään samojen seinien sisäpuolella ja ei poiketa kaavasta.

  VastaaPoista
 2. Onnittelut, lupahakemus on tärkeä etappi :) Naapurikuulemisten perään voi joutua soittelemaan ja muistuttelemaan, mutta kyllä ne sieltä lopulta pitäisi tippua. Tsemppiä!

  VastaaPoista
 3. Onpas teillä paljon kuultavia :O
  Meillä kävi tuuri, kun rakennetaan uudelle alueelle, niin vasta kaksi naapuria olivat varanneet tonttinsa. Ja kun on pienestä kaupungista kyse, niin sattuivat olemaan meidän valvojan pilkkikavereita. Valvojapyysi naapurit Nesteelle kahville ja otti kuulemispaperit mukaansa :)

  Mutta toivottavasti menee rivakasti läpi, onnea paperishowhun!

  VastaaPoista
 4. Tuo metsä oli hyvä airsoft paikka, Onhan sitä vieläkin paikkoja, mutta kovin vähiin käy kohta.

  VastaaPoista