maanantai 15. syyskuuta 2014

Raksaviikko nro 24

Menneellä viikolla raksalla oli taas meno päällä. Suurimman urakan teki varmaankin sähkömiehemme Jani apureineen. Meille on nyt vedetty metri jos toinenkin putkea ja niiden sisälle johtoa. Kaikki sähkömme siis kulkevat putkitettuina, ja jokainen piuha kulkee omassa putkessaan katkaisimelta keskukselle ja sieltä toisessa putkessa takaisin kohteelle. Tämä antaa toisaalta pelivaraa kytkentöjen muokkaamiseen levytysten jälkeen, mutta toisaalta aiheuttaa melkoisen ruuhkan tekniikkakuiluun. Onneksi kaikkien putkien pitäisi nyt olla paikoillaan. Pitkää päivää niiden eteen kyllä tehtiin, suurkiitos Jani että ehdit saada kaiken valmiiksi!
Putkea ja johtoa ykköskerroksen katossa.
Tekniikkakuilu ykköskerroksessa, ahdasta alkaa olla :)
Oikeassa alakulmassa näkyy oranssi sähkökelan johto, se ei kyllä tule kuilusta ulos ilman puukkoa.
Tekniikkakuilu kakkoskerroksessa, tällä on hieman väljempää mutta silti johtoja riittää.
Tasoituksen parissa on myös tullut tulosta, nyt on kaikki harkkoseinät tasoitettu kertaalleen ja osa jo toiseenkin. Tasoitustyöt meille tekee Sederholm eli Petram Shubin apureineen. Tasoitus kyllä tekee talosta heti paljon valmiimman tuntuisen!
Kertaalleen tasoitettua seinää kakkoskerroksessa.

2 kommenttia:

  1. Tulikos hyvää jälkeä seinäpintoihin? Olen nimittäin kysynyt tarjousta samalta tekijältä ja tietty kaikki kokemukset kiinnostaa :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Meillä on vasta tasoitus valmis mutta siihen olemme tyytyväisiä. Kaikista nopein porukka tämä ei varmaankaan ole kun tekevät kaiken käsityönä, mutta jälki on hyvää. Tietysti vasta maalauksen jälkeen sen lopullisen pinnan näkee.

      Poista