tiistai 5. marraskuuta 2013

Raksakengät

Useammassakin blogissa pyörineen ja jo vähän viilenneen raksakenkäesittelyn ja -keskustelun jälkimainingeissa ajattelimme esitellä tänään kotiutuneet upouudet popomme. Tähän asti "raksalla" eli tonttia ihastelemassa ja puutöissä on kuljettu keleistä riippuen jalassa mitä vain sandaalista vaelluskenkään. Viime aikaiset sateet yhdistettynä raskaisiin ajoneuvoihin ja maatöihin ovat tuoneet esille tontin savisen puolen ja jalat ovat löytyneet pääosin saappaista (juniori) tai vaelluskengistä (aikuiset). Koska varsinainen aherrus keskittyy ulkotöiden osalta ensi kesään ja ilmojen taas syksyllä viiletessä on meillä toivottavasti jo lämmöt päällä ja sisätyöt käynnissä, valitsimme raksakengiksi kevyet versiot, joissa on kuitenkin naulaanastumissuojat ja varvassuojat. Yksi tärkein funktio kengillä on se, että ne saavat likaantua vapaasti, niitä ei tarvitse säästellä ja niiden ei tarvitse pysyä edustavina. Saanko esitellä, Jalas Prima 6428 koossa 38 ja 45 (kuvassa takana piilossa).
Nämä yksilöt hankittiin hyvin edullisesti hintaan 49,99€/pari Varustelekasta. Tämä ei ole maksettu mainos emmekä hyödy tämän tiedon jakamisesta mitenkään, paitsi voimme saada hyvän mielen jos joku toinenkin raksaaja onnistuu hankkimaan kelpo kengät edullisesti.

2 kommenttia:

  1. Kiitos vinkistä! Onko nämä normaalia kokoa?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minulla on kengänkoko yleensä 38 tai 39 mallista riippuen ja näissä 38 oli sopiva. Kengän lesti oli aika leveä mutta ei se haitannut tällaisessa kapeassakaan jalassa. Kiva jos vinkistä oli hyötyä!

      Poista