maanantai 15. kesäkuuta 2015

Paluu tauolta

Muutto aloitti hieman suunnittelemattoman blogitauon, yhtäkkiä oli ihan liikaa tekemistä ja ihan liian vähän aikaa. Raksa muuttui kodiksi ja kaiken kaaoksen keskellä piti jotenkin pystyä asumaankin. Kellari oli muuttaessa vielä täysin keskeneräinen mutta nekin tavarat piti jonnekin saada mahtumaan. Alussa kaikki olikin jatkuvasti hukassa, tai oikeammin jossain niistä lukuisista purkamattomista pahvilaatikoista. Kovin montaa vapaailtaa emme ole koko kevään ja alkukesän aikana pitäneet, mutta kyllä tulostakin alkaa jo näkyä. Paljon on vielä kesken mutta koko ajan mennään eteenpäin.

Uudesta kodista on käytön myötä löytynyt joitain huippujuttuja joita ei ehkä ennakkoon osannut aavistaa tai tarpeeksi arvostaa. Tässä jotain omia suosikkejani. Yksi pieni juttu on valitsemamme keittiön hana Hansgrohen Focus -sarjasta. Varsinkin puutason kanssa hanan ulosvedettävä pää on aivan loistava ja roiskeiden määrä vähenee selvästi.

Pidän kovasti myös olohuoneen yläikkunasta, josta ei varsinaisesti näe mihinkään kun se on niin korkealla, mutta se tuo paljon valoa ja tarjoaa vuodenaikojen mukana vaihtuvan taulun olohuoneeseemme.

Onnistunut on myös alakerran vessa. Joku voisi pitää jopa liian valkoisena mutta tummanharmaa lattia ja lämpöhaavasta tehty katto tuovat ripauksen elävyyttä. Taso ja peili teetettiin mittatilauksena seinästä seinään. Ja ennekuin joku kysyy niin kyllä, meillä on lähes aina leikkokukkia vessassa, ne eivät ole lavasteeksi tuotuja.

Nappisuoritus ovat myös portaat, sekä niiden päällystys samalla tammiparketilla kuin ykkös- ja kakkoskerroksen lattiat, kuten myös Zetan toimittamat lasikaiteet ja käsijohteet.


Ulkopuolelta talo on myös muuttunut melkoisesti, siitä toivottavasti piakkoin lisää.

4 kommenttia:

 1. Oijoijoi, kuinka kaunista! Olen seurannut blogia ja ihmetellyt, mihin olette kadonneet. Mutta varmaan sinne pahvilaatikoitten sekaan.. Onnea uuteen kotiin!

  VastaaPoista
 2. Kauniit ovat teidän portaat! Onko teillä listoja noissa parkettiportaissa kahden parkettilevyn liitoskohdassa ja/tai sivulla?

  VastaaPoista
 3. Jee, tervetuloa takaisin! Teitä on kaivattu :) Ihanaa nähdä kuvia valmiista pinnoista. Onko kiipeilyputki jo käytössä?

  VastaaPoista
 4. Tuo onkin hyvä, että onnistuu mittatilauksena saamaan huonekaluja. Meillä on melko omituisen mallinen talo, etenkin makuuhuone. Sinne täytyisi saada mittatilausvaatekaappi, kunhan vain olisi aikaa selvittää asiaa paremmin. Teillä on mukavan näköistä! Kiitos kuvista.

  VastaaPoista